about me

// ki vagyok én

Annak a híve vagyok, hogy bármi megvalósítható…
Még akkor is, ha előtte sosem találkoztam hasonlóval.
Találkozzunk egy kávéra, és tervezzük meg együtt az álmaidat!

2020-ban megszereztem a gazdaságinformatikus diplomámat, épphogy kijöttem az egyetemről, volt egy menő munkám, és én úgy éreztem: ez még nem elég, ennél többet szeretnék. Úgy döntöttem, hogy továbbtanulok, majd felmondtam a munkahelyemen, és arra jutottam, megvalósítom a gyermekkori álmomat: dolgozni akárhonnan, akármikor. Így született meg a Christinadetails, amely éppen halad egy gondosan dédelgetett álom felé, fokozatosan, a saját kis létráján.

testimonials

// rólam mondták

Anni
Anniromanovaphoto.com
Read More
Kriszti mestermunkát végzett a weboldalammal! Nagyon specifikus elképzeléseim voltak mind a design, mind a technikai háttér terén, hiszen fotósként elengedhetetlen volt számomra, hogy az oldal a minőség maximalizálása mellett gyors és professzionális legyen. Nem tudtam olyat kérni, amire ne lett volna egy plusz ötlete, egy „Krisztis” csavarral. Ár-érték arányban is maximálisan meg vagyok elégedve a munkájával, a weblap elkészülte után „sem engedte el a kezem”: a számomra fontos analitikai riportokhoz készített egy privát oldalt ahol önállóan nyomon követhetem a statisztikákat. A frissítésekkel mindig gyorsan és precízen készül el, az oldal azóta is problémamentesen fut, rengeteg pozitív felhasználói visszajelzéssel, amik fellendítették a megrendeléseim is.
Zsüli
Zsülizsuliettboutique.hu
Read More
Kriszti készítette a szépségszalonom weboldalát, ami igazán igényes és átlátható. Gyorsan és precízen dolgozik,mindezek mellett pedig kreatív, így sok ötletet adott az oldallal kapcsolatban. Szakmailag és emberileg is csak ajánlani tudom. 😊
Niki
Nikinikufilm.hu
Read More
Krisztinával együtt dolgozni fantasztikus volt. Elképesztően kreatív és mindig elő tud állni valami új ötlettel. Végig segített nekem, mint laikusnak és bámilyen kacifántos kérésem volt, mindent meg tudott valósítani magas színvonalon. Amikor szükségem volt rá, rendelkezésemre állt és a munka végén átadta nekem azt a honlapot, amiről álmodni sem mertem. A saját honlapomat, amin ott van a munkásságom és mindez egy rendezett, igényes felületen. Nagyon hálás vagyok neki és a mai napig nem bántam meg, hogy őt választottam.
Gábor
Gábornissanalkatresz.hu
Read More
Mióta az eszemet tudom autóalkatrészek adás-vételével foglalkozom, és nagyon régóta nem volt ennyi megkeresésem, mint most. A weboldalam egyszerű lett, könnyen átlátható, pont ahogy kértem. A Google ADS segítségével Kriszti úgy állította be a weboldalamat, hogy azt mindig az elsők közt dobja fel a Google. Nyugodt szívvel ajánlom őt bárkinek, hiszen mindig, minden kérdésemre tudta a választ.
Norbi
Norbiszntvill.hu
Read More
Krisztivel nagyon könnyű együtt dolgozni. Félszavakból és gondolatokból is jobban és előbb tudja mire van szükségem mint én.Szívből de ésszel csinálja. Ha újra gyors profi és modern honlapot akarnék csak Krisztit bíznám meg.
Previous
Next